Jump to content

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Stereo not working after battery change


Jwadewake3

Recommended Posts

Replaced both battery’s for my 16’ VLX.  The stereo will not turn on via the screen to the right. Any suggestions?

Link to post

Welcome,
 

I had a similar issue on mine a few months back. Not after a battery change but from the negative cable vibrated off the battery so it wasn’t charging. I chased every wire down, checked every fuse, and connection. No answers. After charging the batteries with my charger the next day it came back on. Hasn’t happened again. Only thing I could come up with is the amp’s shutoff from low voltage and for some reason finally reset. Double check you got all the cables attached back on the batteries correctly. I know dumb suggestion but ask me why I recommend that. 😂 Follow the big positive one from the battery to the amp’s. There is a huge 200-300 amp fuse somewhere inline. Maybe that blew for some reason. Make sure the batteries are fully charged. All I got for ya. Keep us posted if you figure it out. Next time mine does it I’ll have more info.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...