Jump to content

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

"Power Wedge is Moving up" but I don't have a Power Wedge


JesseLawler

Recommended Posts

Hi all,

I have a 2006 Malibu Wakesetter with a manual wedge.  We just got the in upholstery re-done and all of the dash plugs were unplugged during the process.  We dropped the boat in the water last week and now I am getting a warning message on the In-Dash display which shows "Power Wedge is Moving Up."  I moved the wedge up and down, looked under the dash, no fuses are popped, and all of the plugs are where they original were to begin with.  I also went to the "Setup" section in the In-Dash Display to see if there was something there to tell the system that we do not have a Power Wedge, but I could not find anything.  I even went to the Setup section and cycled the gauges... no change to the Power Wedge warning.  It goes off ever 5 mins or so and has an annoying beeping noise.  Please Help!!!

Edited by JesseLawler
adding tags
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...