Jump to content

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Sign in to follow this  
Jmerk2009

Head Unit problems

Recommended Posts

Jmerk2009

I have a 2005 wakesetter 23 lsv. I'm currently having issues with the head unit and its a real head scratcher to me but maybe someone else has had this issue and can relay some advice. 

I have the Sony-MEX-m70bt head unit and when i listen to it sometimes everything works great, but more times than i care to mention out of nowhere i lose capability to control the volume. Its like the volume knob doesnt work at all i can still travel thru the sources and turn it off and on but cannot adjust the volume or anything to do with the volume knob. But like i said it does work sometimes but then it goes back to just the volume knob not working.. very frustratiing. I'm about to buy another head unit and see if that does the trick as ive gotten a look at all the wires and i dont see anything screaming at me that looks loose or out of place. Do yall think this is just a head unit issue or could be deeper?

Share this post


Link to post
macdaddy

I think it is a head unit.  I had one do this one time and I had to completely shut it off and it would work then.  It would only work for a time and I would have to repeat the process.  Bought a different one then and never had the issue.

Share this post


Link to post
Jmerk2009
Just now, macdaddy said:

I think it is a head unit.  I had one do this one time and I had to completely shut it off and it would work then.  It would only work for a time and I would have to repeat the process.  Bought a different one then and never had the issue.

was it a sony? and did u switch brands of head unit

Share this post


Link to post
macdaddy

It was a sony and for what its worth...I bought another sony and no problems.  The problem i have now is that with the old head unit, no speaker noise.  With newer unit...slight speaker noise.  Go figure.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...