Jump to content

 

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Sign in to follow this  
mrothwell

Power Wedge message

Recommended Posts

mrothwell

My buddy picked up a gently used '06 V-ride a couple weeks ago. It has a manual wedge on it, but every time you turn on the key, it displays a message that the power wedge is moving up (or something similar). It's a bit of annoying message, and seems that it just takes that much longer for the gauges to be ready. Is there a set-up function that tells the computer that no power wedge is installed?

Maybe the message is there to rub it in your face for not spending the extra for the PW.

Share this post


Link to post
Share on other sites
CTSunsetter
My buddy picked up a gently used '06 V-ride a couple weeks ago. It has a manual wedge on it, but every time you turn on the key, it displays a message that the power wedge is moving up (or something similar). It's a bit of annoying message, and seems that it just takes that much longer for the gauges to be ready. Is there a set-up function that tells the computer that no power wedge is installed?

Maybe the message is there to rub it in your face for not spending the extra for the PW.

Searched like crazy and this is close to my problem: I've got a manual wedge and I get "slow speed power wedge deployed" or something like that. It starts complaining around 30mph. Anyone have any easy fix?

Thx.

Share this post


Link to post
Share on other sites
T-Squared

On my VRide in the setup menu it has the option to turn the PW option on/off. You may want to check that, it may be turned on and searching for the PW. (I don't have a PW)

Share this post


Link to post
Share on other sites
CTSunsetter
On my VRide in the setup menu it has the option to turn the PW option on/off. You may want to check that, it may be turned on and searching for the PW. (I don't have a PW)

Thx. I will take a look a look for that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
skicrave

Yep, tell the system that you don't have a Power Wedge on your boat (I think this can be reset when power is cycled) and the messages will go away.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...