Jump to content
Sign in to follow this  
LSU

Another Power Wedge Issue (MUX)

Recommended Posts

LSU

I've read through this site for hours looking, found nothing...

I've gone through the wedge getting struck, replaced the fuse, and all works well.

Now, I the buttons on my left MUX switch for the Power Wedge are gone. Just disappeared.

No deploy, up, or down. Everything else is there and works fine. Any Idea What's Going On??

2009 VLX

Share this post


Link to post
Share on other sites
wheelman

Wedge buttons should be on right side mux switch

Share this post


Link to post
Share on other sites
malibu.c.c

Yeap wedge on the right mux

Edited by malibu.c.c

Share this post


Link to post
Share on other sites
LSU

Was always on the left side MUX in my boat, along with all lighting options, ballast and horn.

Now it's on neither.

I looked to the end of the Internet, and couldn't find a single similar problem....

Share this post


Link to post
Share on other sites
wakesetter8796

Never heard of that happening before...

Rocker switches rule!

Share this post


Link to post
Share on other sites
happypappy

Was always on the left side MUX in my boat, along with all lighting options, ballast and horn.

Now it's on neither.

I looked to the end of the Internet, and couldn't find a single similar problem....

Maybe that has been the problem all along, as it should be on the right. Hopefully still under warranty!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
wheelman

You can programme any control to any of the mux switches. Sorry I don't have the details of how to do it but I know there's a thread in here on how to add, delete, change or move buttons on the mux switches.

Share this post


Link to post
Share on other sites
LSU

You can programme any control to any of the mux switches. Sorry I don't have the details of how to do it but I know there's a thread in here on how to add, delete, change or move buttons on the mux switches.

A HA. Thanks wheelman! That's where I'll continue this search.

EDIT: found the programing directions. Gonna try it out when I get home.

http://www.themalibucrew.com/forums/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=14990

And this is the thread I found it in

http://www.themalibucrew.com/forums/index.php?/topic/24286-mux-switches/

Edited by LSU

Share this post


Link to post
Share on other sites
LSU

Just wanted to follow-up.

I reprogrammed both of my MUX switches. Everything works great!

Thanks for the replies, guys. :cheers:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×