Jump to content

 

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Sign in to follow this  
CliffB

Engine runs like crap now.....

Recommended Posts

CliffB

The 5.7 in my '89 Skier has always run really well. I've kept the maintenance up and she has run great. Until now. This past weekend I changed the water seperator/filter with the a new one (Sierra 18-7844), same exact filter that was on there before, and also cleaned out the fuel filter at the carb (Rochester quadrajet) with some carb cleaner. She ran great before this weekend, now she runs like crappola.

Does the water seperator need to be primed? Does the carb need to be primed somehow? It feels like she's running lean and stumbling due to a lean mixture.

Any thoughts are appreciated - thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
CliffB

OK, what a dummy..... When I was changing out the water seperator/filter I knocked the plug wire off the #3 cylinder spark plug. All better now. Please disregard/delete!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Steve B.

Good for you finding it. I was trying to figure out what happened. Amazing how frequently things like this happen.

Steve B.

Share this post


Link to post
Share on other sites
martinarcher

Glad it was an easy one. The whole time I was reading the first post I'm thinking.....something didn't get put back together right. :) Good find!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×