Jump to content

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Sign in to follow this  
mickeyhuddo

LCD Screen on a 2007 VRIDE

Recommended Posts

mickeyhuddo

G'day guys

We have a Malibu 2007 v ride only had if for a couple of month, LCD screen is playing up, comes on then goes off.

Has anyone had trouble with there's before? any help would be good thanks mick

Share this post


Link to post
Ozfabs

Loose connection of multi-plug connector or internal pins on connector loose/not making great contact??? Pull the dash gauge surround ( plastic ) and gauges out ( 2 phillips screws on Malibu emblem and 1 or 2 screws on top underside of plastic surround ). Unplug and refit connection making sure it isn't loose. Do the same with wiring harness back to computer .

G'day guys

We have a Malibu 2007 v ride only had if for a couple of month, LCD screen is playing up, comes on then goes off.

Has anyone had trouble with there's before? any help would be good thanks mick

Share this post


Link to post
Ndawg12

Loose connection of multi-plug connector or internal pins on connector loose/not making great contact??? Pull the dash gauge surround ( plastic ) and gauges out ( 2 phillips screws on Malibu emblem and 1 or 2 screws on top underside of plastic surround ). Unplug and refit connection making sure it isn't loose. Do the same with wiring harness back to computer .

:plus1: I've replaced mine, couldn't be much easier. I might suggest disconnecting the battery and cleaning all accessible connections with PB blaster/small wire brush and coating with dielectric grease before re-installing.

Share this post


Link to post
mickeyhuddo

Loose connection of multi-plug connector or internal pins on connector loose/not making great contact??? Pull the dash gauge surround ( plastic ) and gauges out ( 2 phillips screws on Malibu emblem and 1 or 2 screws on top underside of plastic surround ). Unplug and refit connection making sure it isn't loose. Do the same with wiring harness back to computer .

pulling the dash gauge surround Plastic from the front ? does the silver plastic pop off ? or do you put the unit in from the front I have a new one !

Edited by mickeyhuddo

Share this post


Link to post
Ndawg12

pulling the dash gauge surround Plastic from the front ? does the silver plastic pop off ? or do you put the unit in from the front I have a new one !

Pull these 3 screw out and the whole thing will come out, no need to take just the chrome piece out.

post-8316-057166400 1324298270_thumb.jpg

Share this post


Link to post
mickeyhuddo

Pull these 3 screw out and the whole thing will come out, no need to take just the chrome piece out.

thanks heaps from downunder

Edited by mickeyhuddo

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...