Jump to content

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Search the Community

Showing results for tags 'response lxi'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Website Announcements & Feedback
    • Website Announcements
    • Website Feedback & Support
  • Discussions
    • Malibu Boats - General Discussion Area
    • Axis Wake Boats
    • Watersports & Gear
    • Modifications & Accessories
    • Boat Storage
    • Trailers & Tow Rigs
    • Ballast Info & How-to
    • Stereo Info & How-To
    • Maintenance, Tech Info & Troubleshooting
    • DIY Articles
  • TheMalibuCrew On & Off the Water
    • Events
  • Classifieds, Deals & Discounts
    • Classifieds
    • Want To Buy / Post a Freebie
    • Supporter Discounts and Group Buys
    • Group Buys For All Members
    • Group Buy Requests
    • Deal Street

Product Groups

  • Subscription Packages
  • MalibuCrew Gear
  • Other

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Quick, very basic question... where do you purchase a replacement impeller? I looked up "INDM-A036" and google sent me to Amazon. I purchased an'07 Response this time last year and we're getting ready to do the winter maintenance. The boat is mine but my rockstar husband helps me with all of the mechanical stuff. (In this case it is the wife who is in love her boat and hubby wants nothing to do with it. But he loves me so he tolerates my ski habit.) I already purchased an impeller puller. Thanks, Elissa
  2. Hello, I hope someone can help troubleshoot before the summer is over, our summers are short here in Massachusetts. I have a 2003 response lxi with a monsoon 335. Engine starts up ok. Idle is decent sounding. Moving forward, there is loss of power. Opening up throttle will only get up to about 2,000 rpms and 20 mph maximum. And it is slow getting there. When I rev it in neutral. It will go to high rpms, but when I pull back the throttle to neutral it sometimes stalls. The air intake gives a hissing sound more than normal when changing to forward, or throttle coming back down to
×
×
  • Create New...