Jump to content

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Search the Community

Showing results for tags 'cooling system'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Website Announcements & Feedback
    • Website Announcements
    • Website Feedback & Support
  • Discussions
    • Malibu Boats - General Discussion Area
    • Axis Wake Boats
    • Watersports & Gear
    • Modifications & Accessories
    • Boat Storage
    • Trailers & Tow Rigs
    • Ballast Info & How-to
    • Stereo Info & How-To
    • Maintenance, Tech Info & Troubleshooting
    • DIY Articles
  • TheMalibuCrew On & Off the Water
    • Events
  • Classifieds, Deals & Discounts
    • Classifieds
    • Want To Buy / Post a Freebie
    • Supporter Discounts and Group Buys
    • Group Buys For All Members
    • Group Buy Requests
    • Deal Street

Product Groups

  • Subscription Packages
  • MalibuCrew Gear
  • Other

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. Indmar monsoon 350 5.7 overheating. I can see no suction and no water through clear plastic flush pro valve. New raw water pump w new impeller, checked oil cooler little inlet screen, fresh water flush cap on back screwed on tight, inlet grill and hose is clear coming from bottom of hull. Thermostat looked a little stiff so i removed for troubleshooting. Not getting any water flow. Fresh water hose connected seems to work fine and engine stays cool... but probably working because of hose water pressure.
  2. Hey guys, I recently got a 99 sportster with the 5.7 carb. engine. I was draining the water for winter and the plug on the port side of the block had a lot of metal flakes attached to it. Does the indmar 5.7 310hp engine have an internal water pump as well or is that just passageway deterioration? I have had issues with cooling this first year with the boat but I attributed it to a bad gauge or sensor. The raw water pump and impeller were replaced in the spring. Thoughts?
  3. Hey guys! I have a quick question regarding the cooling system on my '94 echelon. il give you the back story first... So last weekend I bought my first boat, took it for a test drive and everything ran beautifully. I took it home, buffed the hall and tidied up some electrical over that week. The following weekend I took it out for my first time as a new boat owner. She was running a little rough (I realize now I wasn't giving the boat enough throttle/ fuel) Anyways took it for a quick loop to warm it up (about 1-2 minutes) and a alarm started going off, turns out the impeller went
×
×
  • Create New...