Jump to content

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Bilge running a lot. Not coming from plugs. On a 21 malibu vlx. When I take boat out of the lake the water does not leak out. Thoughts on what to trouble shoot?


Recommended Posts

Posted (edited)

Raw water intake , sea strainer connections, water cooling hose connections around the motor/ manifold.

any and all ballast hose connections including the thru hull fittings, aerator pump housings and hoses

Edited by Stevo
Link to comment
GarthW
1 hour ago, dalt1 said:

Is it actually pumping out water or just getting notification on screen?

pumping out water

Link to comment

1. sit boat in water with nothing running

if bilge doesn't come one and you can't see water.

2. turn boat on and check for water.

no water then move

3. drive and see if water is coming in. Shaft seal?

  • Like 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...