Jump to content

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

2005 23 LSV ECU on display, gauges not working


Recommended Posts

jimble

Hi everyone! I've got a 2005 23 LSV. I purchased it last fall and it's been an awesome boat, my wife and I absolutely love it. 

Our last trip out with it, I idled out of the marina and noticed some of my gauges (voltage, temp, oil pressure and speedometer) weren't working. Tachometer, fuel and perfect pass are working. After a short period of running the display reads ECU. I keep a tech mate pro on the boat so I hooked it up and verified vitals were OK. I did some reading and found it is likely a bad connections between the gauges and ecu, or possibly a ground. 

I am going to try to diagnose the issue this week. I was hoping to find a wiring schematic for the boat/engine but I'm not having any luck there. 

Any advice is greatly appreciated, thanks!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...