Jump to content

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Tower speaker problem


Luck

Recommended Posts

Hi, i have a Axis 2014 A22, when i start the engine all my speakers working, inboard and tower but when i move with the boat 30 seconde later my 4 tower speaker stop.

 

And if i shot down the power and restart the boat they are working untill another 30 seconde of riding. 

 

Anyone help me ? Missing power to the amp when riding ????

 

 

Link to post

Check to see if the Amp running the tower speakers is going into Fault/protect mode. 

Edited by Dsalyers
Link to post

I tough (think) that i have just one AMP ? Suppise to have 2 ? 

I'll check that this afternoon

Link to post

Really not sure on your setup on that model year, but I’ve had that happen on a 2014 Moomba and the issues was the Amp controlling the tower speakers. 

Edited by Dsalyers
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...