Jump to content

 

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Sign in to follow this  
leydenjoe

2008 Wakesetter MUX Issue

Recommended Posts

leydenjoe

Thank you for the help so far getting further diagnosing the issue.  Dealer replaced front ballast tank pump and now it does not show up on MUX screen.  I was able to do the factory adjustment "add, delete, insert" and was able to add the front tank to the right screen, and works great.  When i follow the steps to reset the left screen it seems like the 5th button is dead.  When i follow the step to set to factory default that works, but the 5th button is still blank.  I have removed the left side, and plugged back in.  I have checked grounds on the grounding bar.  Is the left side MUX out?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Malibuwrench

Sounds like the left switch is failing. Any way you can move button options around to avoid that fifth button?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...