Jump to content

 

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Sign in to follow this  
Getsum

2005 lsv23 oil pressure reads zero

Recommended Posts

Getsum

Was wondering if anyone knows of any problems with a 05 wakesetter lsv reading zero on the oil pressure gauge? It has a monsoon 340 with the 3 wire sending unit. I just bought the boat and on the test ride the gauge wasnt working. The alarm was not coming on though. So I figured I'd just put a new sending unit in it since it's just a cheap part and they go bad. Didnt fix the problem.  Gauge still reads zero with no alarm. Oil is full and after driving it for probably 8 hours I'm sure it would have blown up if it really had zero oil pressure. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
MadMan

Sounds like the gauge itself is bad.

Share this post


Link to post
Share on other sites
wdr
19 minutes ago, MadMan said:

Sounds like the gauge itself is bad.

Got to agree. I had an OP sending unit on my '10 go bad and it automatically went into limp mode. IMG_0211.thumb.JPG.c33c9881f99ab7859d3c8e2b60b07469.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...