Jump to content

 

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Ryanbradbe

Rear Ballast Hard Tank Problems

Recommended Posts

Ryanbradbe

I just purchased a 2003 Malibu Wakesetter 23xti. This weekend on the lake I went to fill my rear ballast up and after 15-20 seconds of pumping the water started coming out of the drain bilge in the rear. I then switched the tanks to drain and sure enough it drained about 3-5 gallons. Tried it again same results. I have searched all over the web and haven’t had any success. Anybody have any suggestions on what the issue may be? Thanks!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dfowkes

I would think the pump is not connected correctly to the hard tank. The pump is just dumping water in the bilge. Take a look at the connections and make sure they are secure. If that’s not the problem then put the boat in the water and watch the pumps. You could use a fake a lake device if you want to keep boat on trailer. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...