Jump to content

 

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Sign in to follow this  
Timholsten

Power wedge low voltage

Recommended Posts

Timholsten

I have a 07 wakesetter 23lsv.  When i deploy power wedge it does not move.  After 10 seconds it has message low voltage.  I checked wires going to rams and they only show 2.7 volts.  Anyone else have this issue, im stuck

Share this post


Link to post
Share on other sites
saxton15

Is it a draw error or low voltage?  One of the actuators is likely finished.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Timholsten

Display shows low voltage.  I tested wires going to the rams with my power probe and it wont even light up battery voltage.  I tried putting 12 volts to rams and they are bad,  kicks my breaker.  Just wonder why im not getting battery voltage to them

Share this post


Link to post
Share on other sites
justgary

Is that 2.7 volts with the rams connected, or disconnected?  Measure it with the ram disconnected. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...