Jump to content

 

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Sign in to follow this  
Rookie318

Forgot to Winterize

Recommended Posts

Rookie318

Yes, it was a dumb deal.  Regardless, I took. Pay out and the exhaust system was smoking.  Engine temp was alright, 165 max, but after about a few minutes at around 10 MPH exhilarating would smoke....all 4, 90 degree couplers are melt d so going to replace.  That was the symptom however can’t fogutr out why no water going through exhaust system....no obvious cracks....ideas?????

Share this post


Link to post
Share on other sites
jtryon

english please.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Heard

lol I think I decoded your jumble.... First things first, have you checked your impeller?

Share this post


Link to post
Share on other sites
tvano

and looked for trash in the transmission cooler?

Share this post


Link to post
Share on other sites
oldjeep

Check if someone closed the water inlet valve? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lees23
12 minutes ago, oldjeep said:

Check if someone closed the water inlet valve? 

Boat wouldn’t be running at 165 with a closed valve.

Share this post


Link to post
Share on other sites
oldjeep
2 minutes ago, Lees23 said:

Boat wouldn’t be running at 165 with a closed valve.

Temp guage is useless if there is only air in tbe system

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ndawg12
8 minutes ago, oldjeep said:

Temp guage is useless if there is only air in tbe system

Please explain this to us.

Share this post


Link to post
Share on other sites
oldjeep
4 minutes ago, Ndawg12 said:

Please explain this to us.

The senders dont read right when not in water. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lees23

When I have run a boat with the water valve closed it immediately shot up to >200.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...