Jump to content

 

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Sign in to follow this  
pperotti

Power Wedge Gage Issue - 2007 Wakesetter VLX

Recommended Posts

pperotti

Hi All, I have scoured the internet and haven't yet been able to find a solution for my issue. 

 

Boat is a 2007 Malibu Wakesetter VLX, 

 

When the boat turns on the power wedge gauge cycles up about half way and then comes back down to show that wedge is fully deployed although it is in the up position, 


When in the water the wedge itself works perfectly fine, goes up and down as it is suppose to but the gage itself doesn't show any change. 

The 2007's don't have an option to recalibrate the wedge only to turn the on or off, 

The main issue is that as soon as I hit the water going over 20 MPH my computer starts to beep at me saying wedge down slow down, 

Any suggestions? 

Thanks in advance 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ndawg12

Have the actuators been changed to the new 5 lobe style?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×