Jump to content

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

06 ballast pump issue


Kirk Rieber

Recommended Posts

A friend of mine has an 06 VLX and one of the rear fill pumps stopped working.  There is voltage at the switch, but none at the pump.  The wire that comes off the switch looks to be blue or gray with a white stripe, but the only wires we can see at the pump are the brown and black that go directly to the pump.  Does anyone know if there is another device in between the dash switch and the pump and how is the pump wiring routed from the dash switch to the rear fill pumps?  Thanks.

Link to post

Blown fuse comes to mind 1st. Under the helm is where the fuse box should be. Colors sound correct for OEM install. Check the fuse then pull the cartridge for the pump. It will be one of the other, my money is on the fuse or the fuse due to debris stopping the cartridge from spinning.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...