Jump to content

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Sign in to follow this  
Charlie

WS-420 Noise Question

Recommended Posts

Charlie

So I have some noise with my new install and I want to use the jumper wire in the WS-420 BT and can't figure out how to get the 420 apart. I figured there were topics on this but I'm not seeing them in any forum searches.

I've messed around with my ground (running it to the amp source) and that seemed to help a little, but I still have more noise than is acceptable. The blue tooth seems like it might be a little worse.

I'm trying to figure out if the power source needs to moved, some RCAs are getting some interference or?

Figured I'd use the jumper wire option first, but can't figure out how to slide the 420 apart. I suspect the noise will be magnified once the motor is running.

Any advice is appreciated -

Charlie

Share this post


Link to post
joshuadale07

Two small bolts on the top part sides, and the whole top should come off. I had a lot of noise as well but it was rcas running by power wires on the back of my amp board, cleaning that up fixed it for the most part

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...