Jump to content
Sign in to follow this  
stumpf101

Rear tank drain pump location

Recommended Posts

stumpf101

One of my rear factory ballast tank pumps is not working. It fills but will not drain. I'm trying to find it but by listening to the other side it sound like it is inside the tank. I opened the port that covers the hoses from tank and followed them but no pump. Does anybody know where it is or how to get to it?

My front drain pump keeps blowing the fuze so I assume I have to replace that one.

Thanks.

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk

Edited by stumpf101

Share this post


Link to post
Share on other sites
stumpf101

Never mind i found a thread

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
W.S. Walcott

When you get the pump apart spin the impeller by hand and try it again. I've had a couple of them do this and once you get them started again they're fine. At least mine were/are ... For now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SC LSV

Can you share the thread you found. I have an 08 LSV and the left rear drain pump is not working but I don't know where it is. I removed the floor cover but that only shows the tank drain fittings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×