Jump to content

 

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Sign in to follow this  
TLfromMI

Ignition Startup Alarm - 2012 Ride

Recommended Posts

TLfromMI

I have a 2012 Ride that I have owned for just over one boating season. I never noticed when turning the ignition key to start if an alarm sounded indicating that the sensor warning system is working properly. I recently noticed that there is no alarm sounding at startup. Is this normal or should I hear an momentary alarm sound? I asked my dealer about this and I was told it's normal and there is no startup alarm on this model. I'm thinking I got the quick answer. Does anyone have this same model and know for a fact the correct answer?

Share this post


Link to post
Share on other sites
TLfromMI

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...