Jump to content

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Sign in to follow this  
RMC

Wedge trouble

Recommended Posts

RMC

My wedge will not go down in my 09 wakesetter. I get the warning that it's in the down position however. Any ideas?

Share this post


Link to post
wdr

Sounds like it might be a calibration issue. If you haven't done so already, you might want to try to recalibrate to discount that first.

Share this post


Link to post
edgeski1

If that doesn't work, it's the lenco box

Share this post


Link to post
Safde1

Just got back from the lake with ,y new 2012 Malibu 23LSV. the wedge got stuck in

The down position. I was about 10 miles from the marina. The boat would not go over

11 mph. I had to take the wedge off the bracket and zip tie to the wedge assembly.

Called dealer. They said a possible computer issue or a bad piston on the wedge.

I am really pissed!!!!!! Spent a fortune on this boat and hated the fact it has all the computer

Crap. And walaaaaa. The first trip out on the second day it took a dump.

Thanks. Malibu!!!!

Share this post


Link to post
Malibuzer

Just got back from the lake with ,y new 2012 Malibu 23LSV. the wedge got stuck in

The down position. I was about 10 miles from the marina. The boat would not go over

11 mph. I had to take the wedge off the bracket and zip tie to the wedge assembly.

Called dealer. They said a possible computer issue or a bad piston on the wedge.

I am really pissed!!!!!! Spent a fortune on this boat and hated the fact it has all the computer

Crap. And walaaaaa. The first trip out on the second day it took a dump.

Thanks. Malibu!!!!

First of welcome to the crew! Secondly, introduce yourself first before you make 2 out of your first three posts about the boat being a piece of crap. Stuff fails.......that's life. :cry:

It may just be the main fuse in the wiring harness under the dash that comes from the Lenco box. It should be in a red fuse holder. Good luck and happy boating.

Edited by Malibuzer

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...