Jump to content

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Sign in to follow this  
conradjanssen

2011 23 LSV right tank does not show up in presets

Recommended Posts

conradjanssen

Our right tank preset stopped showing up on the screen for presets.Can't edit it,select it etc.Thought it might be the ballast pump but I can go on the MLS and fill it that way?Anyone else have that problem or ideas what the problem might be?

Share this post


Link to post
Fman

Defective float in tank? Check the connection first, hopefully it came loose....that would be an easy fix. If not, I would then go after a new sending unit in the tank. You could remove it and test it out of the tank.

Share this post


Link to post
conradjanssen

Thanks for your input.I'll check that.I understand I have to take apart some panels to check the sensor connection at the ballast.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...