Jump to content

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

no data on display


Recommended Posts

I have a 04 XTI with a 340 Monsoon. First time out for the season and my multi-function display is reading "no data". I have no gas gauge, no temp, no volt meter, no speedo, no oil pressure meter. I toggle the multi-function button and nothing happens, still reads no data. I'm stumped. Boat starts and runs perfect. All other electrical works perfectly. I checked breakers.

Link to comment

agree likely MMDC failure....my 99 Sportster went last summer....was about a $300 part and is found under the dash ( on mine anyway)

Link to comment
  • 3 weeks later...

Before you buy anything...... Pull the dash cluster out , pull off all the plugs and

Link to comment

Doh, pressed button by accident...

Pull off all plugs and spray with contact cleaner....I've had same problems and fixes it every time.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...