Jump to content

Welcome to TheMalibuCrew!

As a guest, you are welcome to poke around and view the majority of the content that we have to offer, but in order to post, search, contact members, and get full use out of the website you will need to Register for an Account. It's free and it's easy, so don't hesitate to join the TheMalibuCrew Family today!

Sign in to follow this  
JBuck

Electrical Issues

Recommended Posts

JBuck

This may have already been covered somewhere, but I can't find it...

Pulled the VLX out of the garage yesterday to take her for a spin and to run Stabil in the gas before I winterized her. Pulled the cover off and hopped in to start her up (it's been about 4 weeks) and she will only turn over. Think it's kind of odd, so I start paying a little more attention... When I turn the key on, typically the gauges reset, the digital readout comes on, and my fuel gauge, oil pressure, and voltage gauges give a readout. Nothing... So I grab a screwdriver and pop a plug wire off and ground it... again nothing. Check the fuse panel under the throttle and no popped fuses! Dontknow.gif

So... my question is, where am I not looking? Where do I need to start my troubleshooting? and has anyone else had this happen before? 2004 VLX that is garage kept. Frustrated.gif

Share this post


Link to post
footnlongline

This may have already been covered somewhere, but I can't find it...

Pulled the VLX out of the garage yesterday to take her for a spin and to run Stabil in the gas before I winterized her. Pulled the cover off and hopped in to start her up (it's been about 4 weeks) and she will only turn over. Think it's kind of odd, so I start paying a little more attention... When I turn the key on, typically the gauges reset, the digital readout comes on, and my fuel gauge, oil pressure, and voltage gauges give a readout. Nothing... So I grab a screwdriver and pop a plug wire off and ground it... again nothing. Check the fuse panel under the throttle and no popped fuses! Dontknow.gif

So... my question is, where am I not looking? Where do I need to start my troubleshooting? and has anyone else had this happen before? 2004 VLX that is garage kept. Frustrated.gif

lanyard, cannon plug, battery charged and connections tight?

Share this post


Link to post
JBuck

lanyard, cannon plug, battery charged and connections tight?

Battery was pulled off the charger yesterday morning, lanyard checked twice, connections checked after the first instance. Totally forgot about the cannon plug... :Doh:

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...